Hoe kan ik langer lijken ?

Ja, iedereen wil soms wel eens wat langer zijn. Al is het maar voor even. Naast je langere vriendin(nen) die op hakken loopt. Tijdens een uitje op je werk. Niet gek dat de rode loper verzadigd is met schoenen met een verborgen verhoging. Ook wel elevator shoes genoemd. Meer lengte zorg in het algemeen voor een betere uitstraling, klasse en gezondheid. Jij bent benieuwd hoe je langer kan lijken ? Wij geven je een aantal handige tips en ook jij kan direct langer lijken.

Het leven is toch te kort om klein te zijn ;-).

  • Let goed op je kleding.

Het aanpassen van je kleding kan een hoop verandering brengen omtrent je lengte. Draag een niet te lang shirt en zorg voor kleding met verticale streepjes. Verticale strepen laten je daarentegen zeker langer lijken. Een licht blauw button-down Oxford shirt met verticale strepen is daarom een must-have in je kledingkast.

  • Maak gebruik van je haar.

Voeg hoogte toe aan je haar. Hou de zijkanten van je haar vooral kort, maar hou het bovenop wat langer. Door extra volume van boven zie je er langer uit. Dit werkt vooral goed als je het met gel in pieken rechtop zet.

  • Zoek het iets verder

Leg niet de nadruk op je ledematen met korte broeken of shirts met korte mouw. Korte mannen zijn vaak kleiner omdat ze simpelweg kortere ledematen hebben. Met korte broeken en shirts leg je de nadruk op je ledematen. Kies vooral lange kledingstukken van dunner materiaal als het weer warmer wordt. Bewaar dan ook de korte broeken en shirts voor de warme dagen.

Bekijk voor meer manieren om langer te lijken op deze pagina: langer lijken. Voor meer tips en manieren om daadwerkelijk langer te worden. Kijk op de pagina: langer worden.