Langer lijken

Er zijn tegenwoordig allerlei manieren om langer te lijken. Wij zullen al deze mogelijkheden en tips op deze pagina toelichten. Zodat je snel langer kan lijken.
plaatje over houding

Gebruik zoveel als mogelijk je eigen lengte

Pas je huidige houding aan en gebruik zoveel als mogelijk je eigen lengte. Als je er alles aan hebt gedaan om langer te worden, dan zijn er altijd nog wel een aantal dingen die je kunt doen om het meeste te halen uit je lengte. Je realiseert je waarschijnlijk niet hoe een slechte houding je zichtbare lengte negatief kan beïnvloeden. Licht hangende schouders, voorover leunen met je nek en hoofd en uit gewoonte je gewicht op één been laten leunen, kunnen allemaal negatief uitpakken voor je lengte. Let hierop en je zal langer lijken.

 

 

 

kapsel

Verander van kapsel

Verander je kapsel naar een kort tot halflang. Misschien denk je dat je met langer haar je ook langer lijkt. Maar het is juist zo dat lang haar de aandacht afleidt van je lengte waardoor je er juist kleiner uitziet. Kies liever voor halflang of zelfs kort haar. Deze haarstijlen zullen de aandacht weer meer op je nek vestigen en je zeker langer laten lijken.

 

 

Andere manieren om langer te lijken

Er bestaan andere manieren om langer te lijken en zelfs langer te worden. Lees hier meer over op de volgende pagina: Langer worden en vind hier tal van oplossingen.