Langer worden

Nu zou je graag langer willen worden ?! Geen paniek er zijn diverse soorten manieren om daadwerkelijk langer te worden. Op deze pagina vindt u meer informatie over deze mogelijkheden en ook wat u vooral niet moet overwegen.

 

Maak gebruik van verhoogde schoenen of schoenzolen

Dit zijn volgens ons de 2 beste manieren om langer te worden:

Verhoogde schoenen

We beginnen met verhoogde schoenen. Er zijn schoenen op de markt met een verhoogde zool.

Deze schoenen zullen je direct een paar cm in de lengte doen groeien. Ook voor mannen bestaan er dergelijke schoenen. Verhoogde schoenen ook wel elevator shoes zijn ook bekend uit Hollywood. Bezoek de Nederlandse webshop www.elevator-schoenen.nl eens.

 


Verhoogde schoenzolen

Dit is volgens ons de beste manier om langer te worden. Er bestaan verhoogde schoenzolen eigenlijk inlegzolen. Deze zolen geven u direct een extra lengte tot wel vaak 5cm. Daarbij is de aanschafprijs laag, zijn de zolen in uw huidige schoenen te plaatsen en geheel onzichtbaar aan de buitenkant (en zelfs binnenkant). Er bestaan diverse uitvoeringen van verhoogde schoenzolen. Soms worden er ook verhoogde schoenzolen aangeboden van wel 7 cm. Echter is dit niet comfortabel en slecht voor uw voeten.

 

 

verbeeld verhoogde schoenzolenVerhoogde schoenzolen: Lifterz

Wij hebben zelf ervaring met diverse varianten en de sportieve verhoogde inleg/schoenzolen met de naam Lifterz van Lifterz.nl kwamen als beste uit de test. Andere waren vaak veelte smal, te zacht (alsof je op lucht liep) of paste slecht in de schoenen. Lifterz blijken ook door sporters veel gebruikt te worden maar zijn volgens ons perfect om ook alledaags te gebruiken. Ook bestaan Lifterz uit 2 lagen (3cm en 2cm) zodat u uw verhoging kunt afstemmen.

 

 

 

 

 

© Talls Verhoogde inlegzolen

Verhoogde inlegzolen / hakverhogers: Talls

Ook kwamen we online de verhoogde inlegzolen van Talls.nl tegen. Zelf noemt Talls deze ook hakverhogers. Het zijn in principe ook verhoogde inlegzolen. Voordeel is dat deze ook in verschillende schoenen passen. De Talls zijn gemaakt van hard foam met een leren laag. Erg chique. Ten opzichte van de Lifterz zijn ze maar verkrijgbaar in 1 maat met een verhoging van een paar centimeter. Verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen.

De Talls zijn wel het meest comfortable wat ons betreft. Maar zonder de air cushion techniek zoals bij de Lifterz niet geschikt om mee te sporten.

 

 

plaatje vitamines

Niet werkende middelen

Helaas worden er overal ter wereld ook allerlei niet werkende middelen aanboden om langer te worden of te stimuleren.
Vaak zijn dit bepaalde vitaminen, poeders of andere malafide farmaceutische middelen. Echter is er geen medicijn op de wereld dat kan zorgen voor een gezonde groei nadat men op natuurlijke wijze is uitgegroeid. Tevens zijn dergelijke middelen ongekeurd en kunnen allerlei giftige stoffen bevatten.

 

Langer worden met een operatie

Ook bestaan er extremere manieren om langer te worden. Een voorbeeld daarvan is langer worden met een operatie, vaak een verlenging van het been. Dit is niet geheel zonder risico’s en een operatie wordt niet zomaar uitgevoerd. We hebben over een operatie om langer te worden een nieuwsartikel geschreven. Bekijk het nieuws artikel hier: langer worden met een operatie.