Manieren om langer te worden

Er bestaan manieren om langer te worden. In principe is iemand uitgegroeid zodra deze de pubertijd heeft doorlopen en volwassen is. De schijven in het bot zijn gesloten en verdere groei is niet meer mogelijk. Je lengte is genetisch bepaald. Toch zijn er manieren om ook op latere leeftijd langer te worden.  Deze manieren lopen vanuit één tot chirurgische ingrepen en snellere manieren zoals verhoogde schoenen.

Juiste manieren om langer te worden

Allereerst zijn er altijd nog manieren om gemakkelijk langer te lijken. Door bijvoorbeeld je kleding, houding of haar. Kijk voor meer informatie op de pagina: Langer lijken. Er bestaan dus ook manieren om daadwerkelijk langer te worden.

 

Verhoogde schoenen

Zo zijn er schoenen ontwikkeld, ook voor mannen met een onzichtbare verhoogde binnenzool of buitenzool. Ideaal en een hele veilige manier om als man snel langer te worden. Omdat er voor vrouwen als decennia hakken bestaan is hier niet zoveel vraag naar.

Voorbeeld van zogenoemde Elevator shoes is het Nederlandse bedrijf UP Elevator Schoenen. Waar sinds kort ook alle schoenen online te bestellen zijn. Zie alle modellen en prijzen op www.elevator-schoenen.nl

 

Verborgen zolen met verhoging

Ook vonden wij losse zolen die je verborgen kan plaatsen in je schoenen. Ook wel elevator insoles, height increasing insoles of heel inserts genoemd. Voordeel hiervan is dat ze allereerst een stuk goedkoper zijn dan bijvoorbeeld elevator shoes. Ook geschikt zijn voor mannen en uitwisselbaar zijn met andere schoenen. Deze inlegzolen of schoenzolen genoemd bieden je direct een prettig verhoging aan en niemand die het ziet.

Wat ons betreft is dit de juiste, betaalbare en meest veilige manier om langer te worden. Wij vonden 2 merken die dergelijke verhoogde inlegzolen ook wel hakverhogers genoemd aanbieden die ons goed bevielen. Deze zijn allebei leverbaar voor zowel mannen als vrouwen en passen vrijwel in alle schoenen.

Verhoogde inlegzolen van Talls
Verhoogde inlegzolen van Lifterz

 

Onjuiste methodes om langer te worden

Een voorbeeld daarvan is een extreme chirurgische ingreep. Ook wel bekend als botverlenging. Het is mogelijk om met een grote chirurgische ingreep een paar centimeter langer te worden. Dit is echter een erg pijnlijk, extreme en dure methode om wat langer te worden. In verschillende landen kan deze ingreep uitgevoerd worden maar dit is geen beslissing die licht genomen kan worden, deze ingreep gebeurt vooral veel in Aziatische landen zoals China.

Aan deze ingrijpende operaties zijn dan ook ontzettend veel risico’s verbonden.
Naast de hele hoge kosten, langdurige rehabilitatietijd en alle pijn kunnen er tal van complicaties optreden na de operatie.