Schoenen met verhoogde zolen

Wat ons betreft is de beste manier om langer te lijken en zelfs om even langer te worden het gebruik van schoenen met verhoogde zolen. Dit zijn ontwikkelde zolen voor onder je voet gemaakt van plastic, hout of een comfortabele gel. Deze passen in vrijwel elk type schoen en hierdoor zal je onopvallend gelijk een paar centimeters langer worden. Je kan snel een lengte voordeel krijgen op dates, tijdens het stappen of als je even langer wilt zijn dan je partner. Erg handig dus. Door het prettige comfort van verhogende zolen kan je ze ook gewoon dagelijks aan en onzichtbaar langer worden zonder dat iemand het door heeft. Onze tip zou wel zijn om altijd voor zolen te kiezen die over de gehele lengte verspreid zijn. Anders verplaatsen ze veelte makkelijk in je schoen.

Bekend in Nederland en verkrijgbaar op onder andere Bol.com zijn de verhoogde inlegzolen van Lifterz.

 

verbeeld verhoogde schoenzolenVerhoogde schoenzolen: Lifterz

De verhoogde schoenzolen van Lifterz zijn in wezen verhoogde inlegzolen. Deze inlegzolen zijn gemakkelijk in vrijwel alle soorten schoenen te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat ze de ideale vervanger zijn van dure elevator shoes. Ook zijn Lifterz niet te zacht zoals veel andere zolen en hebben ze een goede pasvorm. Nog een groot voordeel van Lifterz is dat ze uitgevoerd zijn in 2 lagen. De eerst laag bied een verhoging van 3 cm en de 2de laag een verhoging van 2 cm.

Lifterz zijn verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen en gemakkelijk te bestellen op www.lifterz.nl

 

 

 

© Talls Verhoogde inlegzolen

Verhoogde inlegzolen / hakverhogers: Talls

Talls is ook een merk van verhoogde inlegzolen. Ook door hun zelf wel hakverhogers genoemd. Deze zolen bieden ook een prettige verhoging in al je schoenen. Ook een betere variant van elevator shoes die erg duur zijn. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig PU foam en afgewerkt met een leren laag. Talls zijn verkrijgbaar in 1 vaste maat. Wel ook voor zowel mannen als vrouwen. Geschikt voor iedere schoenmaat.

Talls zijn ook direct online te bestellen op talls.nl